Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, va fi si anul acesta una de senzatie, cu recorduri doborate an de an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita numarului tot mai mare al magazinelor online care ofera cele mai tari promotii.

Vinerea Neagra sau asa cum deja toata lumea stie drept Black Friday este un termen colocvial pentru vinerea urmatoare Zilei Recunostintei din Statele Unite.

Multe magazine ofera vanzari foarte promovate in Vinerea Neagra si se deschid foarte devreme sau cu ceva timp inainte de Ziua Recunostintei. Black Friday a fost in mod obisnuit cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului din Statele Unite din cel putin 2005.

Stam cu ochii pe Shopimeo pentru piese de mobilier, canapele, paturi, scaune, corpuri de iluminat si orice decoratiune pentru casa ta. Cele mai mari reduceri pentru imbracaminte si incaltamine pe Fashiondays si Answear fie ca este vorba de rochii, pantaloni, geci de iarna sau ultimele modele de pantofi, carti si cosmetice de la Elefant etc.

Cand incepe Black Friday 2021?

In mod normal in Statele unite va fi pe 26 noiembrie, dar ca in trecut ne asteptam ca Emag sa tina Black Friday cu o saptamana inainte, adica pe 19 noiembrie 2021.

Majoritatea magazinelor online vor incepe mai devreme reducerile de black friday intre 10-12 noiembrie asa ca urmareste cele mai bune pe site-ul nostru: Debio.ro unde vom actualiza ofertele magazinelor online.

{{clean2}}
{{clean3}}

8 thoughts on “Oferte Black Friday 2021

  1. Ma bucur sa vad ca exista organizatii precum DEBIO care sustin si promoveaza agricultura ecologica in Romania. Este nevoie de mai multe initiative de acest gen pentru a sprijini fermierii interesati sa treaca la metodele de cultivare ecologice. Sper ca guvernul si institutiile competente sa ofere sprijin financiar si suport tehnic pentru aceasta tranzitie catre un sistem agricol mai sustenabil.

  2. Acest articol prezinta o perspectiva interesanta asupra dezvoltarii sustenabile a agriculturii in Romania. Sunt de acord cu ideea ca implementarea practicilor ecologice si utilizarea substantelor organice poate contribui la cresterea calitatii produselor agricole si la protejarea mediului. De asemenea, este important sa se promoveze educatia si constientizarea publicului cu privire la beneficiile agriculturii ecologice pentru sanatatea noastra.

  3. Am descoperit multe informatii noi legate de certificarile organice si regulile stricte impuse producatorilor pentru a garanta calitatea produselor bio. Acest articol m-a convins sa fiu mai atent la ceea ce cumpar si sa sustin agricultura ecologica pentru un viitor mai bun.

  4. Sunt impresionat de diversitatea produselor organice prezentate in articol si de modul in care acestea contribuie la protejarea mediului inconjurator prin reducerea folosirii pesticidelor si a altor substante chimice nocive. Este o inspiratie pentru noi toti sa adoptam un comportament responsabil fata de natura.

  5. Articolul este foarte interesant, oferind informatii utile despre beneficiile produselor organice si impactul lor asupra sanatatii noastre. Este important sa constientizam avantajele consumului de alimente bio si sa ne orientam catre un stil de viata mai sanatos.

  6. Cred ca este necesara o mai mare promovare a alimentelor bio si o informare corecta a consumatorilor despre beneficiile acestora. Ar trebui sa avem acces la produse proaspete, crescute natural, pentru a ne bucura de o dieta sanatoasa si echilibrata.

  7. Sunt de acord cu argumentele prezentate in articol referitoare la impactul pe care agricultura conventionala il are asupra mediului inconjurator. Este esential sa ne orientam catre metode sustenabile de cultivare pentru a proteja resursele naturale si a reduce poluarea.

  8. Articolul a abordat o tema interesanta legata de beneficiile consumului de produse bio si impactul pozitiv pe care acestea il au asupra sanatatii noastre. Este important sa constientizam importanta alegerii unor produse naturale si fara aditivi chimici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *