Ideala pentru cei care sunt frigurosi, pilota calduroasa de iarna te invaluie in moliciune si caldura. Petrece momente de relaxare ghemuit in patul tau sau langa semineu, cu o pilota confortabila, calduroasa, de o grosime buna.

Achizitionarea unei pilote groase de iarna este o achizitie inteligenta, pentru a fi sigur ca vei petrece noaptea la caldura.

Beneficiile optarii pentru o pilota groasa de iarna

Pilota de iarna are mai multa umplutura decat pilota usoara si pilota de mijloc de sezon. De asemenea, ofera un loft mai bun si un indice de caldura optim. Pilotele umflate permit o mai buna retinere a caldurii.

Acest lucru face posibila existenta unei pilote calduroase, adaptata sezonului si ecoomisirea energiei. Daca este caldut sub pilota de iarna, nu mai este necesar sa pornesti incalzirea in camera.

Compozitia unei pilote groase de iarna

Exista mai multe materiale de inalta calitate si mai multe tipuri de umplutura pentru pilote de iarna:
• umplutura naturala pe baza de puf de gasca, puf de rata sau pene de rata;
• umplutura sintetica;

De asemenea, poti gasi si alege dintr-o varietate mare de pilote de lana ieftine.

1. Umplutura naturala

Umplutura naturala a plapumelor din pene si puf iti promit nopti calde si confortabile care dureaza in timp.

Puful si penele retin in mod natural caldura, ceea ce este ideal pentru noptile reci. Umplutura poate proveni din puf de gasca sau de rata. Aceeasi compozitie te poate insoti si in noptile tale fierbinti cu pilota lejera de vara.

Puful si penele aduc o moliciune aerisita pilotei naturale si, prin urmare, o umplutura mai mare decat o pilota sintetica calduroasa.

Este o umplutura de inalta calitate, prin urmare o pilota gonflabila adesea destul de scumpa.

Prinde zilnic numeroase oferte la sute de produse pe qLine.ro.

{{clean}}