Cauti cele mai interesante comode care sa iti faca interiorul mai functional si care sa mareasca spatiul disponibil in casa ta? Vrei dulapuri haine in care sa incapa toate, fara sa mai fie nevoie sa le tii imprastiate peste tot? Iata la ce sa fii atent atunci cand faci astfel de alegeri.

Cand ne pregatim sa mobilam de la zero avem avantajul de a avea mai putine conditii; acestea ar fi gustul nostru si al restului familiei, masurile pe care ni le permit spatiul si bugetul nostru.

Par multe cerinte, dar daca ceea ce ne dorim este sa cumparam o singura piesa de mobilier pentru a o inlocui pe alta sau pentru ca am facut o mica renovare care ne permite sa o adaugam, atunci este mult mai complicat de ales produsul potrivit.

Daca vorbim de sifoniere copii sau de pantofare, lucrurile tind sa fie si mai complicate. In acest al doilea caz, va trebui sa ne adaptam cautarea la restul decorului camerei si este in acel moment cand ne dam seama ca exista mult mai multe aspecte de luat in considerare.

Tine cont de locul in care vei pune mobila

Inainte de a te entuziasma si de a cumpara prima comoda care ti-a venit in ochi, primul lucru pe care trebuie sa-l decizi este unde o vei pune. Odata ce stim clar unde sa o plasam, urmatorul lucru va fi sa masuram spatiul pentru a putea selecta o comoda de sertare cu masuratorile corespunzatoare.

Nu cu un centimetru mai mult, nu mai putin. Daca vrei sa cumperi dulapuri camera copiilor, ia in calcul faptul ca acestea trebuie sa fie sigure, sa nu existe posibilitatea de a cadea pe copii si sa nu le prinda degetele atunci cand sertarele se inchid.

In mod normal, atunci cand dorim sa includem acest tip de mobilier este pentru ca ne lipsesc sertarele, astfel incat locatia chiar are nevoie de spatii de depozitare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le pui pe toate in camera copilului, mai ales cand e mic. Alege mobila potrivita varstei fiecarei persoane.

Suspendat, pe sol sau pe picioare

Odata ce suntem clari cu privire la format, urmatorul lucru va fi sa decidem daca dorim o piesa de mobilier suspendata, pe podea sau pe picioare.

O comoda cu picoare ne va permite sa aspiram sub comoda, sa deschidem bine ultimul sertar in cazul in care exista un covor sub el si ne va oferi o mai mare luminozitate.

Daca, pe de alta parte, ceea ce ne dorim este sa avem o capacitate mai mare de depozitare si sa evitam acumularea de praf sub mobilier, atunci o comoda cu sertare fara picioare, va fi o alegere buna.

Sertare

Comoda cu sertare poate fi gasita cu diferite tipuri de sertare. Cele mai moderne si actuale sunt de obicei impartite cu sertare pe toata latimea, de obicei pe trei randuri.

Poti alege comode birou care sa iti permita sa iti depozitezi lucrurile necesare in activitatea ta, dar si comode moderne pentru TV care sa ofere suportul necesar pentru televizor si spatiu de depozitare.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}